Υπηρεσίες που παρέχει η ICS Services

 • Κατασκευη Ιστοσελιδων

  Η σωστή σχεδίαση της ιστοσελίδας σας είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά για την επιτυχία της. Η σχεδίαση ενός πρωτότυπου, μοντέρνου και λειτουργικού δικτυακού τόπου προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών επαγγελματιών όπως γραφιστών, φωτογράφων, προγραμματιστών και ειδικών του marketing που θα καθορίσουν τη στρατηγική της επιχείρησής σας.

  Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και κυρίως της πρώτης σελίδας παίζει κύριο ρόλο στην αποδοτικότητά του γιατί είναι η βιτρίνα του ιστοχώρου σας για αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια αρμονία χρωμάτων και σχεδίων. Η άριστη αισθητική και η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη προσθέτει αξία και ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας.

 • Κατασκευη E-shop

  Στη ICS Services αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων.

  Τα δεκάδες online καταστήματα που έχουμε υλοποιήσει λειτουργούν με επιτυχία χάρη στη χρηστικότητα και την εκ κατασκευής αποτελεσματικότητά τους.

  Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχει η ανάπτυξη ενός online καταστήματος είναι ότι η κατασκευή και η προώθηση γίνονται συντονισμένα από τους εσωτερικούς και σταθερούς συνεργάτες μας. Η ομάδα μας μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία από την υλοποίηση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, που έχουμε εφαρμόσει αποτελεσματικά σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα.

 • Web Marketing

  Το Internet Marketing στοχεύει σε μια παγκόσμια αγορά με πολλές ευκαιρίες αλλά και ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό.

  Για κάθε χρήστη που αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες εδώ, η προσφορά είναι τεράστια.

  Στην ICS Services γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε τη δική σας, μοναδική online marketing καμπάνια, έτσι ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να πετύχει ουσιαστικά, μετρήσιμα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

  Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η βαθιά γνώση του αντικειμένου, και η επιμονή μας στην επίτευξη των στόχων που θέτουμε σε κάθε μας ενέργεια.

 • Υπηρεσιες Η/Υ

  Ο υπολογιστής σας είναι το κύριο κομβικό σημείο του ψηφιακού κόσμου σας. Εάν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείτε να εργαστείτε … ή να παίξετε! Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει με όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή σας. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και παρέχουν επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο σπίτι, στο γραφείο σας, στο κατάστημά μας ή με απομακρυσμένη σύνδεση.

  Δεν είμαστε από τις εταιρείες που πρόκειται να προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ένα νέο υπολογιστή μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας και να τον κάνουμε να λειτουργεί ξανά σαν να ήταν καινούριος. Αυτό είναι όλο!

 • Εταιρικη Ταυτοτητα

  Το όνομά σας, το λογότυπό σας, τα χρώματά σας, η εικόνα σας.
  Για μας η εταιρική ταυτότητα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αναγνώριση του σήματός σας. Μέσα από αυτή επιδιώκουμε μια αφήγηση της ίδιας σας της εταιρίας που θα σας εξασφαλίζει ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό και μια ξεχωριστή θέση στην αγορά.
  Δημιουργούμε την εταιρική ταυτότητα κάνοντας αρχικά μία έρευνα αγοράς έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη συμβατότητα ανάμεσα στην εικόνα της εταιρίας σας και τους αποδέκτες/πελάτες.
  Μην ξεχνάτε ότι το λογότυπό σας δείχνει ποιοί είστε και πόσο σοβαρά έχετε πάρει τη δουλειά σας και έχετε επενδύσει στην εικόνα σας, κάτι που υποσυνείδητα μεταφράζεται από τον πελάτη ότι με την ίδια σοβαρότητα θα αντιμετωπίσετε και εκείνον.

  Ένα δυνατό εταιρικό σήμα πάντα ενδυναμώνει την επιχείρησή σας και αυξάνει την αναγνωρισιμότητα στο κοινό σας.